About us

 

1. Προφίλ   

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι

- Το ηλεκτρονικό κατάστημα

 

1. Αποστολές

- Αντικείμενο - Δραστηριότητες

 

2. Τρόποι Πληρωμής

 

 

3. Όροι Χρήσης

 

 

4. Μέθοδοι Εκτύπωσης (Στάμπες)

2. Πολιτική Ποιότητας

 

5. Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

- Προϊόντα

 

6. Designer Tips

- Στάμπες

 

7. Επικοινωνία

- Πλύσιμο / Σιδέρωμα

 

 

- Εγγύηση Ποιότητας

 

 

                                                                                                                                                                                    


Προφίλ

 


1. Το ηλεκτρονικό κατάστημα

Το T-shirtLand.gr λειτουργεί επίσημα από τον Σεπτέμβριο του 2011. Από τον Φεβρουάριο του 2016, την διαχείριση και τις πωλήσεις ανέλαβε το κατάστημα "Αnastasia Stamp" - Βασιλειάδου Αναστασία, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Αισώπου 18 (περιοχή Βαρδάρη) τηλ. 23100553241.

2. Αντικείμενο - Δραστηριότητες

Το T-shirtLand εξιδεικεύεται στην εκτύπωση (στάμπες) σε υφασμάτα και κυρίως σε ήδη ρουχισμού. Eπικεντρώνεται πάνω σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, τα ρούχα, όχι μόνο τα t-shirts αλλά και φούτερ, μπουφάν, καπέλλα και άλλα.

Έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει από τον μεγάλο κατάλογο των δικών μας σχεδίων, ή να δημιουργήσουμε μαζί το δικό του ξεχωριστό σχέδιο.

Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις γνώσεις, τις δυνατότητες και το μεράκι μας για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ακόμα και για ένα μόνο t-shirt.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη δημιουργία διαφημιστικών ρούχων  και άλλων ειδών, για επιχειχηρήσεις καθώς και για αθλητικά σωματεία,πολιτιστικούς συλλόγους, clubs, σχολεία και άλλες ομαδικές δραστηριότητες και σε οποιαδήποτε "πολύ μικρή" εώς "πολύ μεγάλη" ποσότητα.              


      

Ποιότητα

 

Πολιτική μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, τόσο στα ρούχα όσο και στις στάμπες. Στόχος μας είναι το όνομα Τ-shirtLand στην συνείδηση των πελατών μας να είναι πάντα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα και τις καλές τιμές που είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία κάθε επιχείρησης.

1. Προϊόντα

Κύριος προμηθευτής μας στα ενδύματα είναι η Γαλλική εταιρεία Sol`s, η οποία είναι καθιερωμένη στις αγορές δεκάδων χωρών στην Ευρώπη και σε όλον το κόσμο και διακρίνεται για τα υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των προϊόντων της, τον σεβασμό της στο περιβάλλον και τα ανθρώπινα διακαιώματα, καθώς και για την μεγάλη της γκάμα σε όλα σχεδόν τα είδη ενδυμασίας.

Στην συλλογή μας επίσης θα βρείτε και προϊόντα άλλων εταιρειών, τα οποία επίσης είναι επιλεγμένα προσεκτικά με βασικό κριτήριο την σχέση "value for money" και στόχο το κάθε προϊόν που προσφέρουμε να είναι σε θέση να ικανοποιεί απόλυτα τις προσδοκίες των πελατών μας.           

                                                                                                                                                       

2. Στάμπες

Οι στάμπες είναι το αντικείμενο, η ειδικότητα μας και πρέπει πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά τόσο την αισθητική όσο και την ποιότητα και αντοχή τους στον χρόνο και στο πλύσιμο. Για να το πετύχουμε αυτό επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που σε συνδιασμό με την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια εξασφαλίζει την ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε.

Κάθε νέο υλικό ή μέθοδο εκτύπωσης, ακόμα κι αν θεωρητικά έχει τις καλύτερες προδιαγραφές, το δοκιμάζουμε για την αντοχή του στο πλύσιμο πρωτού το διαθέσουμε στο φυσικό ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης γίνονται επαναληπτικές δοκιμές σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προλάβουμε εν την γεννέση τους τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από ελαττωματικές παρτίδες ή τεχνικα προβλήματα κτλ.

Στα σχέδια μας χρησιμοποιούμε κατά προτίμηση, όπου είναι εφικτό και σε ποσοστό συνολικά πάνω από 90%, στάμπες βινυλίου τις πρώτες ύλες για τις οποίες προμηθευόμαστε από την Γερμανική εταιρεία Poli-Tape και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Οι στάμπες βινυλίου που παράγουμε διακρίνονται ιδιαίτερα για την αντοχή τους στο πλύσιμο, η οποία αγγίζει το απόλυτο, ενώ επίσης σιδερόνονται και απευθείας χωρίς να κολλάνε στο σίδερο.

Για τα σχέδια πελατών επίσης χρησιμοποιούμε τις στάμπες βινυλίου όπου είναι δυνατόν, ακόμα και σε περιπτώσεις που για να γίνει αυτό πρέπει να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο εργασίας από ότι αν χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη μέθοδο.

 

3. Πλύσιμο / Σιδέρωμα

- Όλα προϊόντα με στάμπες είναι κατάλληλα για να πλένονται στο πληντύριο τουλάχιστον μέχρι 40οC.

- Για όλα τα προϊόντα με στάμπες συνιστάται να μην μπαίνουν στο στεγνωτήριο.

 

Οι στάμπες βινυλίου (Flex / Flock) πλένονται εώς και 60οC και σιδερώνονται απευθείας χωρίς να κολλάνε στο σίδερο ή να φθείρονται με οποιονδήποτε τρόπο. Υπάρχουν κάποια "special" βινύλια (π.χ τα glitter) που έχουν λίγο διαφορετικές προδιαγραφές. Σε κάθε περίπτωση θα σας παρέχονται ειδικές οδηγίες όπου είναι απαραίτητο. Αποφεύγετε να βάζετε τα ρούχα με στάμπες βυνιλίου στο στεγνωτήριο.

 

Για φωτογραφικές εκτυπώσεις ειδικών παραγγελιών χρησιμοποιούμε αδιάβροχα μελάνια "Solvent". Πλένονται με ασφάλεια τουλάχιστον μέχρι τους 40οC αλλά ΔΕΝ σιδερώνονται απευθείας.

 

Πληροφορίες για άλλες μεθόδους εκτύπωσης, κάποιες από τις οποίες επίσης χρησιμοποιούμε σε μικρότερο βαθμό, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ενότητα "Μέθοδοι Εκτύπωσης".

 

4. Εγγύηση Ποιότητας

 

Ειδικά για τις στάμπες βινυλίου εγγυούμαστε την μεγάλη αντοχή τους στον χρόνο και στα πλυσίματα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρξει αδικαιολόγητη φθορά θα μεριμνήσουμε για την αποκατάσταση της ή αν αυτό δεν είναι εφικτό θα προβούμε άμεσα στην αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον δεν έχουν περάσει τουλάχιστον 12 μήνες από την αγορά του. Η εγγύηση δεν ισχύει αν το προϊόν έχει μπει σε στεγνωτήριο.

 

Επίσης θα αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα οποιοδήποτε προϊόν αποδειχθεί ελλατωματικό λόγω κακής κατασκευής ή αποθήκευσης ή αν για οποιοδήποτε λόγω δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του όσον αφορά την ποιότητα και αντοχή του.

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.